Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5

A Subsidiary Company Of China Geological Equipment Group

GEE ΟΜΑΔΟΠΟΙΕΊ τη Co. ΕΡΓΟΣΤΑΣΊΩΝ ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ ΔΙΑΤΡΉΣΕΩΝ WUXI, το ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1958, το οποίο τελειώνει κρατική κύρια επιχείρηση στην geo-τεχνολογία και εξάγοντας βιομηχανία εξερεύνησης για το μισό αιώνα με την καλή ποιότητα και πλούσια εμπειρία στην Κίνα

 

Δεσμευμένοι να παρέχουμε τα αξιόπιστα προϊόντα στους πελάτες μας, από την καλή ποιότητα και τη λογική τιμή, εμείς είμαστε επίσης ο στρατηγικός συνέταιρος του άτλαντα Copco (Epiroc) στην αγορά ηπειρωτικών χωρών της Κίνας. 

 

Είμαστε ο ISO、 API επικυρωμένος, τιμώμαστε με την επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας από Jiangsu την επαρχία, τα προϊόντα έχουν εξαχθεί στη Βόρεια Κορέα Κορέα, Ρωσία, Μογγολία, Ινδία, το Μιανμάρ, Ιράν, Ντουμπάι, Ζάμπια, Αυστραλία, Μεξικό, Χιλή…

 

Τα κύρια προϊόντα που κατασκευάσαμε παρατίθενται ως φυσητήρας:

1.China εθνικά πρότυπα που αφαιρούν τον πυρήνα τα προϊόντα συστημάτων τρυπανιών

2. Τυποποιημένα προϊόντα DCDMA: Α, Β, Ν, Χ, Q, T2, γονιμοποιημένο κομμάτι διαμαντιών T6 σειρά, κομμάτι PDC, καθορισμένο κομμάτι επιφάνειας, ράβδος τρυπανιών, συνέλευση βαρελιών πυρήνων, που υπερανυψώνεται, στροφέας νερού, ανελκυστήρας, γαλλικό κλειδί κύκλων…

3.DTH σφυριά, εργαλεία διατρήσεων υπερφορτίου, εκκεντρικό κομμάτι, ομόκεντρο κομμάτι

4.HDD τρυπούν τα εργαλεία με τρυπάνι: ringed γλύφανο, fluted γλύφανο, γλύφανο βαρελιών, σπειροειδές τέμνον επεκτειμένος κομμάτι, ράβδοι συγκόλλησης τριβής

5. Τυποποιημένη ράβδος τρυπανιών API για τη ράβδο διατρήσεων φρεατίων ελαίου & νερού

6.equipment για τη συντήρηση νερού, γεωλογία, μη συμβατικό πετρέλαιο & αέριο, και επεξεργασία περιβάλλοντος, καθώς επίσης και κάνοντας τα σχετικές εμπόρια & τις υπηρεσίες.

Όλα τα προϊόντα πέρασαν τις πιστοποιήσεις ISO9001: 2000 και API 5DP

 

Καλύψεις σειράς προϊόντων: Μηχανήματα διατρήσεων, εργαλεία διατρήσεων και μεταλλείας, γεωφυσικά όργανα και αναλυτικά όργανα.

 

 

Επαφή: Carlyle Γκάο

 

WhatsApp: +86-18851513960

Linkedin: το https://www.linkedin.com/company/wuxi-drilling-tools-factory/

Facebook: το https://www.facebook.com/CarlyleGao

Χτυπήστε την ανωτέρω εικόνα για την προσοχή του βίντεο των μονάδων παραγωγής μας και περισσότερων πληροφοριών.

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Κύριος πυρήνας

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 20,000,000-24,615,380

Ιδρύθηκε Έτος : 1958

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

ιστορία της εταιρίας

Ιδρύεται το 1958 με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 13.736.000, εργοστάσιο εργαλείων τρυπανιών Wuxi μια κρατική επιχείρηση που κατασκευάζει τα γεωλογικά εργαλεία διατρήσεων, τα οριζόντια εργαλεία κατευθυντικών διατρήσεων και τα εργαλεία διατρήσεων DTH στην Κίνα.

Το εργοστάσιό μας καλύπτει περισσότερα από 600 στρέμματα, και έχει περισσότερους από 600 εργαζομένους. Έχουμε επίσης την ανεξάρτητη ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης και τον εξοπλισμό δοκιμής. Έχουμε τουλάχιστον πέντε γραμμές παραγωγής, και είμαστε κύριοι επίσης της αποσβήνοντας και μετριάζοντας γραμμής γεωλογικών ράβδων διατρήσεων, ειδική γραμμή εξοπλισμού μετρητών νημάτων βιδών απόσβεσης και μετρίασης, συνδετήρων, συμπυκνώνοντας φούρνων και ομοίων.

Το εργοστάσιό μας έχει τουλάχιστον 14 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας, και τα προϊόντα μας έχουν περάσει την πιστοποίηση ISO9001: το 2000 και το API 5DP.It είναι η μόνη επιχείρηση για να κάνουν την Κίνα τα εθνικά πρότυπα (ΜΒ) των εργαλείων διατρήσεων πυρήνων, μαζί με άλλα μη κερδοσκοπικά οργάνωση και ίδρυμα. Με υψηλό - η ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή, τα προϊόντα μας ήταν καλά - που παραλαμβάνεται από τους πελάτες από τη Μογγολία, το Καζακστάν, τη Ρωσία, το Ιράν, το Αφγανιστάν, το Ομάν, την Τουρκία, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, το Μιανμάρ, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊβάν, την Κολομβία, το Μεξικό, τη Βραζιλία, τον Καναδά, την Αυστραλία, κ.λπ.

 

Ποιοτικός έλεγχος:


1. Έχουμε ελεγχθεί αυστηρά την ποιότητα των πρώτων υλών μας, και τα όλα μας μέταλλα είναι από τους διάσημους μύλους χάλυβα (εργοστάσια). Και η δοκιμή φυσικής μεταλλογραφικής ανάλυσης και χημικής σύνθεσης χρησιμοποιείται επίσης για να εξασφαλίσει την ποιότητα των πρώτων υλών.
2. Η άμεση επιθεώρηση θα γίνει για κάθε διαδικασία παραγωγής, και η πλήρης εξέταση θα εφαρμοστεί για τα περασμένα κλωστή προϊόντα.
3. Τα προϊόντα μεταφοράς μας επίσης θα εξεταστούν αυστηρά πριν από τη χρησιμοποίηση.
4. Το ποσοστό δειγματοληψίας μας για τα τελικά προϊόντα είναι υψηλότερο από 30%.

 

Έλεγχος δαπανών:


1. Έχουμε τα λογικά σχέδια παραγωγής και οι μηχανές μας μπορούν να τρέξουν περισσότερο από 12 ώρες ώστε να εξασφαλιστεί κάθε μέρα η αποδοτικότητα παραγωγής μας.
2. Τα περισσότερα από τα εργοστάσια μεταφοράς μας είναι μέσα σε 60km μακρυά από το εργοστάσιό μας, το οποίο μπορεί κατά ένα μεγάλο μέρος να μειώσει τις δαπάνες μεταφορών μας.
3. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται κοντά στο λιμένα της Σαγκάη.

 

Ετήσια παραγωγή:


1. Ράβδοι τρυπανιών: 100,000 (300000m)
2. Κομμάτια διαμαντιών: 15.000
3. Διεύρυνση της Shell: 20.000
4. Συνέλευση βαρελιών πυρήνων: 2.000 σύνολα

5. Εργαλεία αποκατάστασης: 1.500 σύνολα
6. Γενικές και μικρές ράβδοι τρυπανιών εσωτερικής διαμέτρου: 5,000 (15000m)
7. Σωλήνας περιβλημάτων: 5,000 (15000m)
8. Υποβρύχια μίσχων τρυπανιών: 30.000
9. Ράβδοι τρυπανιών HDD: 4000 (12000m)
10. Ράβδοι τρυπανιών συγκόλλησης τριβής: 200ton
11. Κομμάτια HDD: 200
12. Σφυρί DTH: 300
13. Σωλήνας τρυπανιών DTH: 18.000
14. Καρβίδιο βολφραμίου: 12ton

 

Σημείωση: Το στοιχείο στα ανωτέρω είναι το είδος ημερομηνίας κατά ταυτόχρονα να παραγάγει όλα τα είδη προϊόντων, και για ένα είδος προϊόντων, η παραγωγικότητά μας θα διπλασιαστεί.

υπηρεσία της εταιρίας

Υπηρεσία:


1. Τα δείγματα είναι διαθέσιμα για τους πελάτες παγκοσμίως, και οι πελάτες πρέπει να αντέξουν οικονομικά τις αμοιβές δειγμάτων και μεταφορών. Όταν οι πελάτες δίνουν τις διαταγές τους, θα αφαιρέσουμε το δείγμα και τις στέλνοντας αμοιβές από το συνολικό ποσό.


2. Μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες στο σχεδιασμό και την κατασκευή των μηχανών. Οι μηχανικοί μας θα προσφέρουν τη σχετική καθοδήγηση λειτουργίας για τους πελάτες.


3. Η ποιοτική εγγύηση είναι σύμφωνα με τα διαφορετικά είδη προϊόντων, για τις λεπτομέρειες, παρακαλώ απευθυνθείτε στις πωλήσεις μας.


4. Η προθεσμία παράδοσης εξαρτάται από τους τύπους και το ποσό διαταγμένων προϊόντων. Κατά γενική ομολογία, η κανονική προθεσμία παράδοσης είναι στο σπίτι για 10days, και στο εξωτερικό 15days. Εάν να έχετε τα προϊόντα στο απόθεμα, θα τα παραδώσουμε μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες.


5. Η υπηρεσία cOem είναι επίσης διαθέσιμη.

 

Ράβδοι διατρήσεων καλωδιώσεων, περιβλήματα, συνθετικό πολυκρυσταλλικό διαμάντι (PCD), πολυκρυσταλλικό διαμάντι συμπαγές (PDC), γονιμοποιημένα κομμάτια διαμαντιών.

HQ HQ3 PQ BQ NQ NQ3 T2-76 T2-86 T2-101 TTSERIES T6 ΣΕΙΡΈΣ PQ3 T2-56

 

 

 

 

Ομάδα επιχείρησης

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα εξαγωγής, περιλαμβάνουμε διευθυντή 5 εξαγωγή-μερών, 15 προσωπικό πωλήσεων, και το προϊόν 10 που παράγει τους συμβούλους.

 

 

 

 

 

Επαφή

Διεύθυνση: Νο 8 δρόμος Changyuan, περιοχή Huishan, πόλη Wuxi, Jiangsu, Κίνα 214174

Διεύθυνση Εργοστασίου:Νο 8 δρόμος Changyuan, περιοχή Huishan, πόλη Wuxi, Jiangsu, Κίνα 214174